Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeleri çok yönlü takip eden, insanlığın geleceği için hizmet üreten, ahlak ve bilgi sahibi, şahsiyet bütünlüğünü sağlamış, iç hürriyetini temin etmiş, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve mesleki gelişimlerini çok yönlü gerçekleştirebilen nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın ve çevrenin sürekli değişimini göz önünde bulundurarak kendini geliştirebilen, kendi problemlerini çözebilen dünden ders alan ve yarınları kucaklayan, doğru yer ve doğru zamanda öğrenmeyi bilen, aldığı dini eğitimi davranışlarına yansıtarak her yönden topluma olumlu örnek olacak bireyler yetiştirebilmek.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli(doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler: Futsal, basketbol, voleybol, masa tenisi, bocce yarışmalarına her yıl düzenli olarak katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı, Bu Benim Eserim Yarışması
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitramazanyigitiho.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mh. 106. Cd. No17 ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(tam gün)

Yerleşim Yeri - İstiklal Mh.106. Cd. No:17 ISPARTA

Adres - İstiklal Mh. 106. Cd. No17 ISPARTA